2011. október 21., péntek

Nintaus DVD-N9901 DVD lejátszó ELADÓ! - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Eladó a képeken látható Nintaus DVD-N9901 típusú asztali DVD lejátszó. Egy legendásan megbízható és nagytudású készülék eredeti dobozában minden tartozékával, magyar nyelvű használati útmutatóval, nagyon keveset használt, esztétikus állapotban.
Jellemzői a HIFI City internetes oldal alapján:
A készülék legvonzóbb tulajdonsága a régiókódfüggetlenség(külföldi lemezek is lejátszhatóak benne) és nem ad ki magából Macrovision jelet (bármely DVD film átmásolható videokazettára). Lejátsza a CD-R, CD-RW, MP3, Video-CD, S-videoCD és a HDCD kódolású lemezeket is. Megtalálható benne a Dolby Digital dekóder is, viszont a dts jelet, csak a digitális kimeneten adja ki. És mindezt ráadásul szemtelenül olcsón kínálta a magyar importőr, kb. 80e Ft volt az új ára.
A csatlakozások tekintetében is rengeteg lehetőségünk van. Koax és optikai digitális kimenet, két kompozit, egy S-VHS, SCART egy sztereó és egy komponens kimeneti csoport is található. A Frontpanelen csak a minimális kezelőszervek találhatók, viszont egyedi módon két mikrofonbemenet is található rajta a karaokezni vágyók nagy örömére, ill. két potméter az egyik a karaoke keverőgombja, a másik a visszhang potmétere. A legtöbb szolgáltatás közvetlenül a távirányítóról elérhető. Plusz szolgáltatásként zoom funkció, 3D térhang és két videójáték is beépítésre került.
Hát mi kell még ennél több a házimozi rajongó öröméhez?
Mindenképpen megéri az árát.
Személyesen átvehető Budapesten a XXI. kerületben (Csepel) illetve előreutalást követően postán is szívesen elküldöm, biztonságosan becsomagolva, sima postai csomagban 1000 Ft postai díjért. Utánvételesen csak olyan Vatera felhasználóknak postázom, akiknek az eddigi értékelései megnyugtatnak afelől, hogy a leütött és elküldött terméket át is veszik illetve ki is fizetik.
A vásárlást követően kérem a nyertes licitálót, hogy mailban vagy telefonon keressen az átvétel egyeztetése végett.



Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-05 03:34
. Nintaus DVD-N9901 DVD lejátszó ELADÓ! - Jelenlegi ára: 9 000 Ft